Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord...

Snart har gått för längesen
Nu kom Just
Sen har aldrig varit något annat än en bluff
Natt gick mot dag så fort igår försvann
Kanske skilde sig från aldrig för att ge alltid en chans...




Fri vers av Mr Inkognito
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-27 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito