Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsfält och skördefält

Vistandes
på gatorna,
i stadens landskap.
Allting
går att vandra...

Varje dröm
har ett liv.
I världens
stunder.

Varje del,
till
varje helhet,
mer.

Att vilja.
Att välja.
Att försöka.
Att leva.

Att bli i ett liv!
Att bli sitt liv!




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-27 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP