Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är den största beviset på kärlek till Sverige!

allt är fantastiskt glans
även så solen var,
  tämjas
i morse och
  inte har vuxit fram ur dimmor sanddyn.

Igår var jag slingrande genom klipporna steniga bergen
  till, Puerto Rico, och Monga.det är som på planeten mars.
första delen
  min mage vände som en bönematta i kyrkan.
sedan tyst eftersom vi hittade ett bra sätt att återvända hem / hotell.
  i Maspalomas bara genom tunnlar på en väl asfalterad autobanda.
GC1
pilotbilar är en överlevare av tsunamin som,
som blev min vän sedan.3

För tio år sedan han ringde mig i Stockholm i Karon Beach ,Thailand och önskar God Jul till mig ensam flicka.
och att berätta att de flyttar upp i bergen, samma dag på kväll eller andra dag jul
  Är det faktiskt vara bättre på kvällen?
Ja sa jag skämtsamt med goda tankar.
Just nu flyttatar du käre vän!
  och du ser att i morgon bitti du vaknar utvilad.
Sedan dess har min vän en flämta av frihet,

en längtan att fly upp i bergen.
Idag har vi gjort försök att stoppa honom klättra i bergen,

och vi gick genom staden i tre timar,melan 9-12 Gran Canaria tid.1/bakåt.

sedan tackade han  att inte lämnat honom klätra i berg utan solhat,  vi kom till hotell och hitade på mycket roliga gräjer och han solar i poolen även nu.

  
Svenskar är många gamla människor och unga människor här, som jag har en känsla, man tror att vi är Östermalm i Stockholm, på väg till kyrka på söndag.


Det hörs stor glädje i derass samtal,  åldringar på promenad.,

kan höra alliansen och hans regering har försonas,


  Detta är den största beviset på kärlek till Sverige!

Glädje gör att vi, Längtar efer snö och äkta svenska sommrar.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-21 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP