Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decemberöverenskommelsen/ reseskildring


Detta är den största beviset på kärlek till Sverige!

allt är fantastiskt glans
även så solen var,
  tämjas
i morse

och reste sig fram strålande som en diamant.
 har inte vuxit fram ur dimmor sanddyn.

Igår reste jag bland slingrande klipporna genom steniga bergen
  till, Puerto Rico, och Monga.

Det är som på planeten mars,
första delen
  min mage vände sig som en bönematta i kyrkan.
sedan tyst eftersom vi hittade ett bra sätt att återvända hem / hotell.
  i Maspalomas bara genom tunnlar på en väl asfalterad autobanda.
GC1
bilpiloten är en överlevare av tsunamin som,
som blev min vän sedan.

För tio år sedan han ringde mig i Stockholm från Karon Beach ,Thailand och önskade God Jul till mig, ensam flicka,
och att berätta att de flyttar upp i bergen, samma dag på kväll eller andra dag jul
  Är det faktiskt vara bättre på kvällen?
Ja sa jag skämtsamt med goda tankar,

 ringer du till mig fråga vad ska du göra?
Just nu flyttatar du käre vän!

sade jag.
  och du ser att i morgon bitti du vaknar utvilad.

då han flytade på kvällen och på mårgonen spålades fråntsida där han  bode.

kl 18 ringer till mig  berätta vad som hände , och där runt om honom  en tup galade som galen.


Sedan dess har min vän en flämta av frihet,

en längtan att fly upp i bergen.


Idag har vi gjort försök att stoppa honom klättra i bergen,

och vi gick genom staden i tre timar,i stället melan 9-12 Gran Canaria tid.1/bakåt.

Sedan tackade han  att inte lämnat honom klätra i berg utan solhat,  vi kom till hotell och hitade på mycket roliga gräjer och han solar i poolen även nu och mor bra.

Ja tsunami har gjört mycket mer illa en man tror, dessa fatiga turister, människor när kom till Sverige hade inte mycket hjälp.

  
Svenskar är många gamla människor och unga människor här, som jag har en känsla, man tror att vi är Östermalm i Stockholm,  till kyrka på söndag böne stund fast vi går på gator vid sida av sina näramaste och älskar...

vi såg affisch den 26-29 januariLil- Babs har koncert och Piteå dans band kommer.


Det hörs stor glädje i derass samtal,  åldringar på promenad.

kan höra alliansen och hans regering har försonas,


  Detta är den största beviset på kärlek till Sverige!

Glädje gör att vi, Längtar efter snö och äkta svenska sommrar.

ja, att ta vara bättre på svenska turism, här för mig är inte bra jag är alergisk på kaktusar.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-27 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP