Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rom. 1:20 Hans osynliga väsen, hans eviga makt och gudomshärlighet har ända från världens skapelse varit SYNLIGA , i det att han kan förstås genom sina verk".


GUD BEHÖVER HÖRSAMHET OCH LYDNAD

för att Hans vilja skall kunna ske
på jorden, i stället får Han
mestadels hjälp med
att tänka:

våra Människotankar, som Han inte
frågat efter, och som Han inte
behöver, det vittnar Hans
skapelseverk om.





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-28 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld