Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄCKELSE ÄR DET

när Guds barn blir Hans återsken

på jorden: när det viktigaste

för dem är att "lysa

som himlaljus

i världen".


Vem kan motstå

sådana ljus?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-28 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld