Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duschen

I duschen tvättar jag mig så löddret skummar
i duschen sjunger jag från ingenstans
i duschen är du i mina drömmar
tankar så varma att jag svettas
Tankar hetare än duschen
plötsligt når sin kulmen
du kommer in och ser på mig och vet
Sveper in oss i handduken och säger
jag älskar dig.




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-29 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP