Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE BARA NEGATIVT





Vem vore jag utan mina motgångar

Det kan jag inte veta

Däremot vet jag att jag blir kreativ

Hittar lösningar jag trodde var bortom min förmåga




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-12-29 10:48



Bookmark and Share


    Ingegerd svedin VIP
Känner igen mig .Dessutom mycket fint formulerat.Inte ett ord för mycket eller för lite.
2015-01-05

  Alicia Stenfors
Bravo!
2015-01-05

  Maria T
Det är gott när man hittar lösningar
2015-01-01

  Lehva VIP
Ja. Så är det...sorger gör mig ödmjuk inför det jag har kvar. Och tacksam för minnen av det jag hade.
2014-12-30

  ResenärGenomLivet VIP
Just så...bra skrivet...
2014-12-30

  Marianne Räf
Man blir väl både mer härdad och lärdare av svåra och tuffa erfarenheter.
Igenkänning i det du skriver! :D
2014-12-30

  Lars Hedlin
Mycket bra och insiktsfullt!
2014-12-30

  Veven
Ja, man växer av det som gör ont...
2014-12-29

    ej medlem längre
Tack för att du finns! och delar med dig av dig och ditt.
2014-12-29

  Kjell Åhsberg
Du pekar på något viktigt. Motgångar tvingar fram kreativitet. Det blir en överlevnadsgrej. Något att vara tacksam för, även om det känns jobbigt i stunden.
Bra förmedlat!
2014-12-29

  Onomatoprofet VIP
Ja, man skulle inte vilja gå igenom de tråkiga sakerna en gång till men man vill inte vara utan de erfarenhetena heller
2014-12-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så! Har man inga motgångar behöver man inte vara kreativ. Allt flyter ju ändå.
2014-12-29

    Dan Myrbeck
Medgång bara bekräftar,
motgång utvecklar.
2014-12-29

  Anya VIP
Tänker på en sång med Peter Jöback...Annars vore jag inte jag... Tycker om den texten och din!
2014-12-29

    ej medlem längre
Din varma personlighet i ett nötskal.
2014-12-29

  Stefan Albrektsson
Du är mycket bra på att förmedla dessa klokskaper!! Och hos dig är glaset alltid halvfullt (aldrig halvtomt). Tack!!
2014-12-29

  stig wikman
Jag tycker det kommer
många positiva saker
från din penna , Marita .

Och din förmåga i poesins
värld är enormt big .

KRAM TILL DÄJ FRÅN MÄJ.
2014-12-29

  louisegirl
Precis så är det...
Så bra förmedlat!
2014-12-29

  Respons VIP
Spännande tankar om motgångar som utmaningar.
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP