Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR HÄR PÅ JORDEN SOM GUDS VÄLSIGNELSER BEHÖVER VARA

och de kan bara ske genom Guds barn: de som

är "födda på nytt" genom sin tro på JESUS

och på Hans offerverk på Golgata kors:


för hela mänskligheten,

för alla människor.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 54 gånger
Publicerad 2014-12-29 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld