Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett annat liv

I en annan tid

I ett annat liv

Då hade det varit vi...

Om "om" inte funnits

Om inget ansvar fanns

Då hade vi, du och jag, tagit steget

Ibland måste man säga nej till kärlek

Hur ont det än gör

Men vi har ändå...en annan tid

I ett annat liv...




Fri vers av Segina
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-29 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som berör.
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Segina
Segina