Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Du skall inte dräpa".


DET ÄR INTE DE ETABLERADE PARTIERNAS MÄNNISKOKÄRLEK

människosyn, som lyser fram i deras

generösa flyktingpolitik:


då skulle de inte

tillåta


att helt värnlösa barn - Guds avbilder -

dödas i moderlivet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-29 16:30



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Staffan Nilsson, att FÖRSVARA sitt land är inte att dräpa, om man inte förståss INBJUDIT fienden att komma.. och det kan man ju göra med ett svagt -eller inget försvar alls. JESUS anklagade aldrig legosoldaterna för deras tjänst, uppgift. Mvh/S-E
2014-12-29

  Staffan Nilsson
Du skall inte dräpa, citerar du.
Och så vill du ha starkt försvar mot lede fi! Som det är okej att dräpa.

Så ditt budord är:
Du skall inte dräpa, ibland.
2014-12-29

  mare VIP
Propaganda
finns det massor
av på poeter..
konsten är fri!!!
skriv på Sven-Erik ;))
mycket tänkvärd text!
2014-12-29

    Jag är fan större än Sartre
Det här är inte "fri vers" och dessutom skrivet i helt fel forum.

Jag tror inte du kan lura de ständiga tonårspoeterna till att lyssna på propaganda.

De vill ju för fan skriva poesi!
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld