Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS: MITT RIKE ÄR INTE AV DENNA VÄRLDEN!

Hur uttrycker sig då - visar sig - Guds rike på

jorden? Genom Jesu ställföreträdande

kropp, som är Den levande

Gudens församling på

jorden, förutsatt

att den är

byggd


enligt de ritningar Gud sänt

med den: i Sitt Ord,

Bibeln.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 104 gånger
Publicerad 2014-12-29 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld