Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus: "Jag vet att när jag kommer till er, kommer jag med Kristi välsignelser i fullt mått".


JESUS TÖMDE FÖRBANNELSENS BÄGARE NÄR HAN DOG PÅ KORSET

för att kunna räcka oss

Guds välsignelses:


frälsning och

läkedom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-30 12:32



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Im bigger than Jesus

(Bob Dylan)
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld