Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag i mars

Vi var det konstigaste i hela världen 
du och jag
och jag hade nog aldrig räknat
med det där osannolika igen

du vet
en sån som du

du drabbade mej rakt igenom

den där kvällen
du klev av tåget
och sen klev vi in i varann



men allt som finns kvar nu
är som ett eko av nån låt med Melissa Horn
några av dina kvarglömda trosor i min garderob
sommarblommorna som jag fick i september

och förutom det
...
...
...
Tystnaden. 




 




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-12-30 20:16



Bookmark and Share


  Kattiz
Och livet blir sig inte likt igen...det börjar om. Berör och förmedlar känslan. Bra!
2015-01-02

  Connie
Stark berörande om kärleken och saknadens våndor!
2015-01-01

  Anya VIP
Fina gestaltningar...trosor...sommarblommor i september...någon låt med Melissa Horn. dina bilder får mig att känna saknaden.
2014-12-31

  Teresia Ridell
Stark känsla i orden som berör på djupet..
2014-12-31

    ej medlem längre
>Gillar!
2014-12-31

  Rise Little One
Varför blev det så? Vav var det för mening? Att man lära sig om hur ont det kan kännas? Kvar är ett eko av Melissa Horn ... Jag saknar dig mindre och mindre... Kanske?!
2014-12-30

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt vemodiga rader...man blir berörd...
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP