Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrast och titlar, järn och oskulder!

Jag har saker som jag gillar,
vodka och gräset jag grillar.
Jag är inget material att gifta,
jag har vetskap som jag ska stifta...

Fast att jag kommer ligga med horan
hon som drog in mig i toan.
Konsekvenser är vad jag är
och konsekvensen är vad jag bär.
Några vårtor på könet. -meh-
var säker när ni gör det.

fuck

Jag börjat se folk dö?
Akta, du kan bli en ö.

Nytt år åter igen?
Ingen skada?
Rädda de egna?

Människor säger att jag är girig?
Va fan? Vem är inte äregirig?
Vem söker inte makt?
Alla kan inte få masslakt.

Fast det är nytt i år.
Det som fanns igår,
finns aldrig åter mer?
och det är inget vi ser.

Frågor om vi mot dom,
Fuck dat, give me the rom.
Genier dör.
Kanske är allt som det bör?

Fast allt börja med slutet.
Vodka och gräset är brutet.
ett nytt pr att rista
även detta kommer att brista?




Fri vers av Johan Grundtman
Läst 267 gånger
Publicerad 2015-01-01 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Grundtman
Johan Grundtman