Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framtiden är nu


Igår idag

Igår

Popcornsmällar ekar glupskt mot våra boningsväggar, ostoppbara som ett berusat tonårsgäng

Nytt år på ingång,
nytt är på ingång
Vet hut allt gammalt,
ut allt gammalt

Det är för hoppningar som briserar,
längtor poppar upp av
underbart tryck smäller av
Poff poff poff POFF

Allt nytt synes gott
Yeah New Year!

Idag

Efterkrank blekhet,
endast tomten vaken.
Nu börjas allt om från noll
Skal av hopp å nulik framtid
ligger som fulpuder på skälvande
barmarker eller i kramig snö

Hundarna gråter, vill aldrig mer
Magarna äter pizzor med massor på

Nu är det bara att härda
ut till Trettioförsta december
när det smäller igen!!!








Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-01 10:36



Bookmark and Share


  Respons VIP
En dystopi med många bottnar.
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP