Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla dessa självutnämnda, självgoda men i själva verket mycket intoleranta "kärleksprofeter" vandrar i LÖGNENS mörker och ska brinna i helvetet.


FALSKHETEN SKA FÖRVISSO AVSLÖJAS

 

 

 

 

 

 

domedagen ställer allt

det vi dolt i öppen dager

domedagens sanningshalt

uppenbarar dolda lager

rättvisa ska skipas då

för att Gud är Den som dömer

de som flyter ovanpå

tvingas blotta vad de gömmer

du som fällde domen här

får då ångra det du påstått

skumrasket dras fram i ljus

allt som i skymundan pågått

självgodheten ska bli näpst

och de yttre attributen

tjänar inget till och kan

inte påverka besluten

 

LARZ GUSTAFSSON 10/1 2012

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2015-01-01 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP