Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer julvisor


Jag är inget att hänga i julgran (sång)

För jag är inget att hänga i julgran,
inget inget alls.
Jag är inget att hänga i julgran,
och jag dansar dålig vals
Jag är inget att hänga i julgran,
Och ingen hänger om min hals.

Men det är ingen ide att slänga sig
i väggen just för det.
Det är ingen ide att spränga sig
och ha sönder all förtret
Och det är ju ingen ide att hänga sig
För som ni alla vet;

Så är jag är inget att hänga i julgran,
inget inget alls.
Jag är inget att hänga i julgran,
och jag dansar dålig vals
Jag är inget att hänga i julgran,
Och ingen hänger om min hals.

Så jag tömmer alla buteljer nu
för trycket i mitt bröst
och spriten som sväljer nu
den skänker mig den tröst
i att Kalle Jul han säljer ju
ingen gran när det är höst.

För jag är ju inget att hänga i julgran,
inget inget alls.
Jag är inget att hänga i julgran,
och jag dansar dålig vals
Jag är inget att hänga i julgran,
Och ingen hänger om min hals.

Och onyktert förvånad
I hur långt det än är dit
och ännu någon månad
Har jag kvar på min respit
Tills jag utpekad och förhånad
blir ett pynt som luktar sprit.

För jag ska hänga mig upp i en julgran,
utav plast ifrån mitt skjul
Jag jag ska hänga mig upp i en julgran
trots att jag är ful.
Jag ska hänga mig upp i en julgran
ni ska se att det blir kul.
Även det som ej tål att hängas upp får fira det är jul.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 550 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-01 16:57



Bookmark and Share


  amanda_panda
Starkt och bra! :-)
2015-01-15

  Kattiz
Tycker mycket om! Julen är för alla!
2015-01-01

  Connie
Gillas mycket! Hoppas du trots allt fick en fröjdefull jul min vän!
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick