Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skeva

De är tacksamma för att få komma hit.
Varför ska de behöva vara tacksamma?
Är det inte mänskligt…
Jag menar grundläggande mänskligt…
Att vara solidarisk?




Fri vers av Ulv
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-02 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulv
Ulv