Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ibland fått höra hur jag ses som en stark person, och detta är mitt svar på det.


"Du är en sån stark person"

Jag är fan inte stark.

Jag är den svagaste individen
Enbart skapad för att besvika
Men även för att lysa upp vägen mot framgång för andra

Jag är trappstegen mot lyckan
Det du kliver på för att uppnå

Min misstro växter jävligt snabbt
Misstro om framtiden och min mentala hälsa
Efter dagarna jag vandrat utan dig
Som fast i en komplex labyrint finner jag inte vägen ut
Bara en genväg det står XIII* på

Min hjärna
Den är fylld med tankar om ett avgångstal jag en dag håller
Även om nervositeten slår till i hjärtat
Faller jag bakåt
Ner i den sjö som nu är täckt i dimma
Och jag slukas av dess kyla.


* XIII är inom så kallade Tarot Cards, betydelsen "Death".




Fri vers (Spoken word/Slam) av Twoburningroses
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-02 23:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kortet, död...
Den står för så mycket mer än död.
Det första man tänker på. Mänsklig. kroppsliga-döden....
Det kortet betyder mer att man ska låta något dö. Kan tex vara ett sätt att tänka på.( Man kan fastna i olika saker). Kortet är slutet på något men början på något annat, kan döden vara ur många perspektiv!
Ett kapitel i ens liv går ur tiden.
Kanske en relation... osv.
(Förlåt) men fastnade i din sista mening. Av olika skäl. Bra text med andra ord.

2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Twoburningroses
Twoburningroses