Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM GRYNINGSLJUS ÖVER ÄNGEN, SÅ KOMMER JESUS TILL DIG!

Han går så varligt på

stigen, som leder

fram till Dig!


Han kommer ej för

att döma, ej för

att såra Dig:


men för helt få förlåta

och för att Han

älskar Dig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-03 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld