Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagen fågel

citron kantat glas med mandelbitter kanta spånförakt rysningar en bödels kompromisslösa svaghet

En söt gulli gulli

liten fågels sista krampaktiga dödsryckningar.

....du ser in i hennes ögon och bara ler. 

 

Liten lätt, skör.. lättar av kyla efter värme...




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-05 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP