Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan


Ska jag eller ska jag inte?
Det är frågan
som så ofta
plågar

Ska jag eller ska jag inte?
Det är frågan
som så ofta
håller mig vaken

Ska jag eller ska jag inte?
Det är frågan
som så ofta
gör mig kall

Ska jag eller ska jag inte?
Det är frågan
som så ofta
saknar svar.




Fri vers av Irrblosset
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-05 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irrblosset