Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buller

det är så konstigt det där,

...hur det egentligen skall vara så lätt.

Endock är det bara maskor som går upp,

de man redan säkrat.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-20 01:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra mycket bra! Inlevelse och känsla
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP