Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Mary * från Stockholm, inspirerade till denna lilla rick. Att bara finnas till kan ibland räcka långt.


Dagens lilla rick 20150106




Att stundom låta penna vila
istället för att rastlöst ila
kan en god idé vara
dock ej följd av så stor skara
lusten mer är att låta den kila




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2015-01-06 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP