Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVENSK PUTTINUTTI-KRISTENDOM

Utan Andliga vapen är Kristendomen

vapenlös i den strid vi är kallade

att föra och vinna! som

ljuset alltid vinner

över mörkret!


Striden är mot "Ondskans andemakter i himlarymderna"

som härjar här nere på jorden genom

människor.


I sitt vapenlösa tillstånd skriver kristenheten i stället

under olika fredsfördrag; ett av dem är att

inte predika sanningen för vårt

vilsna, svenska folk:


Sanningen om "synd, rättfärdighet och dom"

som kan göra oss alla

fria


och är det starkaste vapen

som kristenheten

har.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-06 14:01



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Själv är jag agnostiker, men det du säger är sant. Kruxet är bland annat de ålderdomliga namnen på orden, tror jag. Om man byter ut dem mot "etik, rättvisa och konsekvens" kommer fler att förstå. Man måste inte vara kristen för att förstå kärleksbudskapet. Kram!
2015-01-08

    Lars Gullberg


KRISTUS
2015-01-06

    Lars Gullberg


Jag känner Jesus i dina ord
2015-01-06

    Lars Gullberg


fortsätt skriv

du är en begåvad poet
2015-01-06

    Lars Gullberg


Underbar poesi
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld