Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi vet.

vi har börjat att småle
som om vi vet mer än andra
kanske gör vi det

vi sitter där i hörnet
hr uppsikt över hela 'placet'
över hur människor kommer
över hur människor går

vi funderar kanske på något
vad det än är
så säger vi ingenting högt

vi bara småler
lite så där hemligt
så att kanske kanske någon undrar
men vi bryr oss inte
vi är oövervinneliga
vi vet

vi vet att ni hoppas
vi vet att ni vill
vi vet att ni är på väg
vi vet att ni även ni ni småler om än i tanken endast

 

© Januari 2015




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-06 22:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fint, lite spännande diktat!
2015-01-07

  Ronny Berk
omtalande poesi ; vi-temat fungerar !
2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP