Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS GULD, GUDS ANDLIGA RIKEDOMAR

finns där, men Gud behöver de svaga, de som

ingenting är, som Sitt transportkompani


för att världen skall få del av

alla Guds rikedomar:


Läkedom och

Frälsning!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-09 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld