Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är skönt att slippa vara ateist. En verklig befrielse.


FRÅN IG TILL MVG

 



jag fick IG av min omvärld
men av Jesus MVG
sedan synden tvättats bort uti Hans blod
jag har inget fari-CV
som jag kan stoltsera med
allting handlar om att Herren Gud är god


jag fick tummen ner av bybor
och av stadsbor likaså
men Gud väljer den som inte något är
den föraktade och ringa
som med skammen jämt fick stå
fick så veta att Gud hade honom kär


syndaskulden har betalts med
Jesu Kristi dyra blod
genom tron på detta har jag blivit fri
jag var tyngd av syndabördan
men förlåtelsen gav mod
den gav livet innehåll och melodi



LARZ GUSTAFSSON   23/3 2014

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-10 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP