Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksdikten.

 

 

en gång

 

i mitt liv


vill jag vara


den som får 


 kärleksdikten

 

 

© Januari 2015




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-11 16:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innerlig, jättefin och varm önskan - må den gå i uppfyllelse..
2015-01-12

  Suss Petersson
Å den sa så mycket så väldigt mycket...underbara or med så mycket betydelse i varje stavelse....jag med jag med!
2015-01-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Det är du värd, tycker jag, och hoppas för din skull!
2015-01-11

  ines.zapug
you can getz the lovezpoemz if you givez the foodz--------- give me ittt humaaaaannnnn
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP