Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd en brand

Tala till mig.
Tänd en eld i min själ.
Låt det brinna.
Låt mig få känna mig levande.

-

Prata med mig.
Låt mig känna resonansen av dina ord inne mitt öra.
Låt dem sjunga.
Låt dem bränna märken.

-

Viska till mig.
Kyss min hals med dina tysta, lugna andetag.
Berätta för mig med dina läppar.
I genom huden.
Berätta allt.

-

Tänd en brand i mig.
Låt mig brinna.
Låt mig brinna.
Visa mig himlen.
Tala till mig.
Tala till mig.
Bara ett ord.
Det kommer att räcka.
För att tända den elden.
Säg mitt namn.

-

Bränn in det i min hud
med dina läppar,
viska det,
tyst
stöna det
högt
bara säga det.

-

Jag behöver få brinna.
Låt mig brinna.
Låt mig få brinna av åtrå.
Ikväll.

 

© Januari 2015

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-11 18:34



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
Din eld....brinner och jag undrar ....var finns motparten som borde förstå....
starkt med eld och passion
2015-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker och känslofylld text där önskan om kärlek upprepas oupphörligt bedjande.
2015-01-12

  Suss Petersson
Så vacker med en tyst stark vilja som aldrig sägs högt
2015-01-11

  Peter Olausson VIP
som ett mantra, som en besvärjelse - ja, den är suggestiv!
2015-01-11

  älvdans
omslingras i texten ... gillar skarpt :)
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP