Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Norge har gitt alle stormer et navn, derfor skrev jeg dette i går da Nina-stormen herja som verst.


Våre stormer

Det skjer hvert år
Ingen vet hva man får
En svak eller en sterk
Sett flyvende treverk?

Båter under havet
Båter på land
Så en på Innhavet
Den kom fra Åland

Værkrefter, hvor kommer dere fra?
Vi ber jo dere om å dra
Vi får bare vente
Husk jeg er en snill jente

Husker han Ask
Han var en slask
Berit var ille
gjorde som hun ville

Han derre Cato
kom på en dato
Dagmar var ikke god
Hun bare blåste og lo

Utrolig så kom han Emil
Han prøvde å få det til
Frida måtte man passe på
Hun var helt rå

Geir kom og gikk
Vi sa bare: stikk
Hilde stengte veier
Hun så det som seier

Tenk så kom han Ivar
Han var værets FAR
Jorun kom der oppe i nord
Hun var ikke så stor

Kyrre kunne velte trær
Han var jo svær
Lena fant fram til vest
Der hun trivdes best

Mons var litt svak
Han var bare en liten sak
Nina står altså for tur
Husk hun er veldig lur
10.01.15





Fri vers av Lillemeg
Läst 273 gånger
Publicerad 2015-01-11 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillemeg
Lillemeg

Mina favoriter
Mitt tack till Nina!
Min sol