Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Proffs redan som fyraåring? Svårslaget, skulle jag vilja säga, om det bara handlar om olika bollspel, batterism och liknande. Att blåsa en pingpongboll i mål på en sorts minigolfbord är förstås ultimat sport.


Den nygamla sporten...




...avslagen och lätt
oinspirerad men ändå
glad sång som

sjungs huvudsakligen för
att någon halvhjärtat
föreslår övningen samt

eventuellt deltar själv.
Det är en
sport som bör

utövas antingen i
blott eget sällskap
eller i goda

vänners lag. Prova
gärna själv något
innan själva utspelet.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-12 12:14



Bookmark and Share


  ULJO
Ja man kan tävla i allt ävem i att blåsa pingisboll, kanske en blivande os-gren, vem vet?
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP