Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dun mjuk

Din kinds mjukhet
Ditt intag av ditt i mitt andetag
Din djupa pupills värld
Dina läppar längs en linjes mjuka färd

Åtråns rysliga skatter av mjuka rörelser

Häftiga rörelser

Hårda till belåtenhet

Bläcket flyter vid mina fötter

Av lästa ståndpunkter 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-20 01:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra tycker om!
2015-01-20

  Eliza-69
Gillar
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP