Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och en torkvindas oblida öde


I stormens spår


Vindan i vinden

ihjälslagen av grannens

stora studsmatta


annat än mjuka lakan

som smeker ömt och varligt




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-12 17:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättebra!
2015-01-20

  Linda CH VIP
Härliga kontraster här!
2015-01-19

  Anya VIP
Jaa vindan får verkligen uppleva kontraster... Bra målande text.
2015-01-16

  Minkki VIP
bra!!!!!!
2015-01-15

  Lars Hedlin
Så bra och strkt skriftat!
2015-01-14

    Dan Myrbeck
Bra skildrat!
2015-01-13

  Bo Himmelsbåge
Underbart med någon som ömt en
vinda tanka
när Egon sin grymhet visa fått
o på henne piskat med studs
tills hon blev matt
hon som bara var kelen likt grannens katt
2015-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Snygg tanka...får mej att tänka på "Sven" som tog mitt växthus!
2015-01-13

  Chawa VIP
En komisk men också tragisk helt underbar tanka! Stackars vinda... vill ju bli smekt inte ihjälslagen. Ja Egon visade verkligen sin styrka!
2015-01-13

  anits VIP
En fin dikt, om det som händer i en storms spår!
2015-01-12

    Birgersdotter VIP
Finurligt välskriven liten dikt
2015-01-12

  ULJO
Underbart avtryck din text lännar här
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP