Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Lär av mig, som är ödmjuk och saktmodig i hjärtat"


PROBLEMET FÖR JESUS

är att i Kristenheten hitta förkrossade

och ödmjuka hjärtan, att verka

genom.


Lärare, teoretiker och teologer finns det

ganska gott om, medan ödmjuka

hjärtan, som Jesu hjärta,



är det förhållandevis

ont om.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-13 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld