Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsumera Mera

För ett billigare pris, får vi mer kapital över till annat, så jag ber er att konsumera likt förbannat.



Vi har en aptit som styrs av andras gillande och det är Vi, inte den stora neon skylten som är missvisande.

Våra ören och kronor förvandlas till floder av miljoner, vi är dollarmärkta skuggpersoner. Den grönaste nyansen, kommer alltid bli först vald till den social dansen

Konsumtionen pumpar samhällets syre i allmänhetens blod, frågan är gott folk som trycket någonsin blir högt nog.

Vi har alla ett lika värde som konsumenter, Förutom ni som är de moderna livegna, Er vill inte samhället veta av, enda lösningen är att fragmentera.

Loppis människor och lågavlönade har ingen rätt att bli belönade för deras blotta existens är förödande.

Nya trender startar bränder i oss, vi försöker släcka med bensin vi köpt från tv-shop men det tar aldrig stopp.

Så sälj din själ på vår realisation, För att konsumera är en djuprotad tradition. Vi iaktar allting i skyltfönstret eller på hyllan med ren fascination.

Vi erbjuder dig allt materialistiskt du någonsin kan önska och på prislappen står det, Det drabbar bara människor du aldrig träffat och aldrig kommer se, så något samvete med dig till vår REA Behöver du inte ha med.




Fri vers (Fri form) av Carl_C
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-13 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl_C