Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens omfamning

Oavsett om stjärnorna lyser upp himlen eller ej,
Så är du mörkret i mitt ljusa inre.
Tiden står still när du närvarar,
Och solen drar tillbaka sin värme.
De frostiga läpparna möter mina,
Och min kropp har frusit sig fast.
Vinden tynar bort tyst,
Som dödens hand på mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Jakob Saliba
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-13 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Saliba