Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Ingen tänder ett ljus och sätter det på en undangömd plats, eller under bordet, utan man sätter det på en ljusstake, för att de som kommer in ska se skenet"


DET MINST EFTERFRÅGADE BUDSKAPET INOM SVENSK KRISTENHET

åtminstone sedan mars 1986 är Guds budskap om

dom över vårt lands blodsskuld, dräpande av

människor i moderlivet, Gud den Högstes

avbilder, söner och döttrar,


och över Guds Ords tjänares, förkunnares,

tigande inför denna skriande

orättfärdighet:


Förkunnarna har ställt Ordet vägledande

ljus under bordet, i stället

för på.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 97 gånger
Publicerad 2015-01-14 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld