Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM HUGGEN I GRANIT

jag avvisar med fasthet

domptörernas invit

med blicken fäst på målet

som huggen i granit

man visar mig en värld men

jag längtar inte dit

jag släpper fram föraktet

som huggen i granit

 

 

 

jag memorerar marmor

och panorerar nit

står orubblig och stadfäst

som huggen i granit

tillryggalägger sträckan

det återstår en bit

snart ser jag sista veckan

som huggen i granit

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/1 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-14 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP