Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för övrigt är mitt minne relativt bra....


muskelminne

jag trodde jag hade glömt
glömt hur det var 
hur det var innan

men det sitter i
det sitter i minnet
i minnet fast gömt
gömt längst bak
längst bak så som Jocke Berg en gång sjöng

för känslan själva muskelminnet finns
muskelminnet finns alltid kvar
alltid kvar och påverkande
påverkande precis som så att när jag upplever
upplever något bekant
bekant sedan tidigare

då minns jag
då minns jag automatiskt
minns jag automatisk även sådant jag trott
jag trott varit glömt
glömt sedan länge

-

men det är inte så
så att jag hade hoppats 
hoppats på att det vore
att det vore borta 

minnet

mer som om jag 
som om jag inte alltid lyckas
lyckas hitta
hitta vad jag borde
vad jag borde veta
veta när jag vill 

när jag letar
letar efter svar  
efter svar i minnet
minnet som är gömt
som är gömt längst bak
längst bak där man aldrig tittar
tittar efter minnen om hur det var
hur det var förut

förut som faller i glömska
i glömska men som dock aldrig försvinner 
aldrig försvinner helt

 

 

© Januari 2015




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-14 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP