Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en ask

Jag vet att jag är självisk

Men jag sågade av dina fingrar
Och la dem i en ask
Som jag har i min ficka

Så att du aldrig kan röra någon annan
Så som du rörde mig




Fri vers av Ritzu
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-15 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ritzu
Ritzu