Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon.

 

ty hon brinner
brinner av lust
brinner för mig
brinner för honom
brinner för oss

ty hon är en fågel
en ömtålig svan
lång hals
vackra vingar
hela vår att behålla

ty hon är ett barn
ett oskyldigt barn
full av liv
full av frågor
full av naivitet

ty hon är en kvinna
en vacker kvinna
full av nåd
full av tvivel
full av fel
men vår
hans
min

för hon är min skapelse
Hon är min  att döda
Hon är min att föda
hon är jag
jag är henne
hon är mitt alter ego
jag är hennes medvetande

och han,
han är min

 

 

© Januari 2015

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-16 17:47



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
en eld, en vilja i din text!
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP