Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkligheten är en enda stor lögn...


lögner.

mina ord är inte sanna
de känns inte
de stämmer inte
de är bara ord
som ljuger


på sätt och vis
är det jag som ljuger
om och om igen
för andra
för mig själv
kanske om jag önskar
kanske om jag tror
kanske det skulle vara annorlunda
men i slutändan
är att ljuga det enda jag gör


varje gång
när jag sätter en penna mot ett papper
- som att kräkas lögner -
inget av det är sant
kanske om jag önskar
kanske om jag tror på att det
men i slutändan
alltid lögner
aldrig sanningar


En oförstört barn
med endast lögner att berätta -
- lögner som nu är permanent nedskrivna
i bläck på papper
för evigt

 

© Januari 2015




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-16 17:57



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sorglig självrannsakan lyser i din text!
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP