Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liten tanke om åldrande... nästan som en insikt.


åldras.

jag har tänkt att
man kan se en människa
som gammal
om man tittar på honom
tillräckligt länge.




Fri vers av Rickard Vulpes
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-04-09 17:37



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Att åldras kan vara bra, men att föryngras är ännu bättre för den som inte har barnasinnet kvar!

Det finns ju alltid genterapi som en genväg till ungdomens källa.

Att åldras för honom som den fransman han är, är som att bli till en god gammal flaska franskt vällagrat årgångsvin som så småningom ska drickas upp och dö!
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Rickard Vulpes
Rickard Vulpes