Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ärlig notis.


kontaktannons.

tungsint och svartsynt medmänniska
söker likasinnad att
skämta och knulla med
svar. önskas.




Fri vers av Rickard Vulpes
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-04-09 17:39



Bookmark and Share


  Araminta
det är väl liksom där allting börjar...eller? =)
2006-04-20

    ej medlem längre
Heh, bland det ärligaste jag läst på länge!
Och så befriande mänskligt det är med ett garv mitt i dysterheten!
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Rickard Vulpes
Rickard Vulpes