Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Sigrid

Åh Sigrid, älskade kvinna
att jag dig skulle finna.
Tänk att en sån fin tjej
skulle falla för nån som mig,
och du hade mig redan vid hej
det kan jag verkligen lova dig.

Att dela min säng om natten,
med både dig och katten,
får mitt hjärta att slå och slå
för jag vet att det är vi två!




Bunden vers (Rim) av ztion
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-18 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ztion