Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är ABSOLUT motståndare till ekumenik (äckelmenik), eftersom den styrs från Vatikanen, men jag är också motståndare till grupper som vägrar gå vidare med Gud.


SAMFUNDSREVIR

visst har jag varit här förr

kan alla argumenten

jag fann en tillsluten dörr

och stångade mot cementen

en blodig panna blev

det enda resultatet

en serie bitska brev

som exponerar hatet

 

 

man byggde upp en hög mur

vad är det man bevakar?

en tradition, en kultur

som hotas när det skakar?

man mäter upp med sitt mått

och säger: "vi är rika!!

i denna sak är man blott

laodicea lika

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/1 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-18 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP