Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Johannes Döparen om JESUS: "Se Guds lamm som bär bort världens synd".


JESUS KOM FÖR EN ENDA SAKS SKULL!

för våra synders skull: och den

talar man nästan aldrig

om idag:


Ja, inte ens predikanterna

nämner om den:

synden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 136 gånger
Publicerad 2015-01-19 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld