Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM UPPHÖJDE LEWI PETHRUS?

VEM UPPHÖJDE LEWI PETHRUS?

Pingströrelsens grundare och ledare.


Ja, inte var det människor, kyrkostyrelser,

samfund eller andra människoverk:


Gud gjorde det.


Jos. 3:7 "Och HERREN sade till Josua: "Idag
skall jag börja att göra dig stor i hela Israels
ögon, så att de märker, att som jag varit med
Mose, så vill jag nu också vara med dig".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 117 gånger
Publicerad 2015-01-19 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld